web-design-brasov

Internetul a devenit o latură importantă a vieții noastre de zi cu zi, milioane de oameni vizitează site-uri web în scopul căutării de noi informații. Existența unui site web oferă companiei dvs o identitate prin care veți ieși în evidență pe piața imensă numită internet.

Web designul reprezintă procesul de creație grafică și de conținut al unui site web. Scopul, publicul țintă și complexitatea site-ului se stabilește cu clientul înaintea creării acesteia.

Existența unui site web oferă doar avantaje necesare companiei dumneavoastră, aceste avantaje fiind:

– credibilitatea ( un site web conferă siguranța consumatorilor că apelează la o companie serioasă);

– atrage sute sau chiar mii de potențiali consumatori;

– prezentarea foarte ușoara a produselor și serviciilor;

– oportunitatea de a fi cu un pas înaintea companiilor concurente.

Realizarea unui site web este un proces foarte important și dificil, și necesită anumite etape, cum ar fi: consultanță, design-ul paginii web, adăugarea conținutului, verificarea și încărcarea pe un server web.

iMac-mock-up-diferents-views-1024x357

Consultanță și consiliere în alegerea și implementarea strategiilor de lucru

designer

Consultanța constă intr-un meeting al clientului cu web designerul, unde vor lua toate deciziile importante în legătură cu rolul și aspectul site-ului web. Clientul are sarcina de a furniza informațiile necesare realizării site-ului web și de a verifica rezultatul.

Etapa de web design reprezintă sistemul de programare al site-ului web și optimizarea interfeței acestuia ca să prezinte compania în modul cel mai profesional. În realizarea unui site web este bine să vă limitați la ceva simplu, dar atractiv. Toate detaliile unui site web sunt importante, iar elementele acestuia trebuie să se completeze și să fie în armonie pentru a crea o impresie bună și pentru a capta atenția consumatorilor. Informațiile importante trebuie să iasă în evidență, fară a deranja armonia site-ului web.

Spațiul alb este un element important în crearea unui site web, acesta lasă elementele să respire și să devină mai atractive. Spațiul alb individualizează anumite elemente și ajută la distingerea acestora. Un spațiu alb redus conferă un aspect strâmt site-ului web și ne dă senzația de haos.

Alinierea este o altă etapă importantă în realizarea unui site web. Aceasta ajută la crearea armoniei în pagină, la ordonarea elementelor și la a transforma site-ul web într-unul atrăgător, plăcut ochiului.

Un site web atrăgător trebuie să fie și ușor de utilizat de vizitator sau potențial consumator, pentru acest lucru se țin cont de anumite aspecte: meniul trebuie să fie vizibil, existența unui link către “HOME” (“ACASĂ”), butonul back, butonul X al unui Pop-up, etc.

Culoarea este un element important în realizarea unui site web. Un site web simplu și elegant necesită și câteva culori alese, plasate cu gust și ținând cont de estetică. Culoarea poate să fie vizibilă mereu sau poate ajuta la evidențierea anumitor elemente importante.

Tot procesul de web design necesită un echilibru între design și conținut. Realizarea unui site web este un proces dificil, dar echipa noastră de designeri web vă stă la dispoziție cu idei și sfaturi creative.

Dacă doriți ca site-ul web al companiei dumneavostră să aibă parte de succes, vă rugăm să ne contactați.

pubblicitaovendita1-1024x684

Din portofoliul nostru