Acasa / Casa si Gradina / Pergole Retractabile

Pergole Retractabile

Ce-ar spune copiii tai de o pergola din gama de pergole retractabile?

Pergole Retractabile – Stresul zilnic, rutina si problemele ne fac sa apreciem mai mult momentele de calitate, relaxarea in aer liber si timpul petrecut alaturi de cei dragi. Uneori, cea mai buna terapie este o carte buna, intr-un hamac, o limonada sau 10 minute de meditatie intr-un loc special pentru tine. Pentru tine, o solutie ar fi unele modele de pergole retractabile, locuri de refugiu unde sa te retragi pentru a te regasi.

Stim ca uneori, poate deveni destul de complicat sa ai locul tau, cand prin zona mai sunt si copii, care au nevoie in permanenta de tine. Ce-ai spune totusi, daca locul de refugiu al tuturor ar fi o terasa acoperita cu o pergola retractabila? Copiii vor fi in culmea bucuriei daca vor putea petrece timp afara, in aer liber, putand sa alerge si fiind totodata protejati impotriva ploilor, grindinei si a arsurilor solare.

Hamac pentru tine, leagan pentru cei mici

Pentru ca toata lumea sa fie multumita, poti pune sub pergola retractabila un leagan pentru copii, un hamac pentru tine si o canapea sau o banca. O astfel de terapie este solutia ideala pentru bunadispozitie si relaxare in familie. Copiii vor aprecia cu siguranta efortul depus, iar tu vei fi linistit stiind ca cei mici sunt in siguranta. Acest loc poate fi si spatiul pentru mici reuniuni de familie sau aniversari festive. Iti punem la dispozitie 3 tipuri de pergole retractabile: Plato, Dahlia si Avantgard. Structura de aluminiu extrudat si elementele de montare din otel inoxidabil asigura rezistenta si o ingrijire minima. Pentru membrana retractabila, poti alege o culoare opaca sau semi- transparenta dintr-o gama variata de culori.

Decking pentru mai multa siguranta

Pergole RetractabileDaca vrei mai multa siguranta si vrei sa te asiguri ca cei mici nu se vor impiedica de fel de fel de denivelari ale solului, Pergole de Lux iti recomanda un decking rezistent, cu o aderenta mare, potrivit pentru tot felul de terase. Combinatia dintre 70% lemn si 30% plastic ofera duritate si rezistenta. Astfel, paleta de culori contine 5 variante cu un design superior. Transforma gradina sau curtea in spatiul preferat al copiilor tai cu ajutorul expertilor de la Pergole de Lux. Iti recomandam cea mai buna varianta, in functie de preferintele si nevoile tale.

Contacteaza Pergole de Lux, specialistul in pergole retractabile si accesorii si vei primi o oferta personalizata, consultanta, planificare, transport si montaj pentru a-ti crea spatiul in care sa te regasesti dupa o zi grea.

Check Also

Tamplarie PVC Brasov

Tamplarie PVC Brasov

De ce merita sa optez pentru tamplarie pvc Brasov? Atunci cand vreti sa cumparati usi …