Cine suntem și ce facem?

Agentie Web Design Brasov: Suntem o agenție de publicitate, tânără, cu o experiență de peste 6 ani în domeniul web designului, marketingului, comerțului electronic și identității vizuale. Încă de la început, principalul nostru obiectiv a fost acela de a ne vedea clienții mulțumiți.

Faptul că întotdeauna ne bazăm pe loialitate, sinceritate si transparența ne-­a recomandat și ne va recomanda în continuare. o bună parte dintre clienții noștri ajungând la noi prin recomadări luate de pe “piața caldă”. Aceste valori, dealtfel, sunt aceleași pe care le promovăm și între membrii echipei.

Agentie Web Design Brasov

Echipa noastră este formată din specialiști cu experiență în domeniile amintite mai sus. Fie că vrei un site de prezentare, shop online sau pur și simplu o broșură sau un redesign al carții de vizită, programatorii noștri sau graphic designer­ul iți vor sta la dispoziție de la consiliere, crearea conceptului în armonie cu dorința dumneavoastră și până la predarea produsului finit.

agentie web design brasov

Ce soluții oferim clienților și potențialilor clienți?

Agentie Web Design Brasov: Pe lângă soluțiile de implementare a imaginii dumneavoastră în mediul online, ne ocupăm și de mediile din offline, fie că este vorba despre logo, carți de vizită, mape de prezentare, pliante sau orice altceva aveți dumneavoastră nevoie.

Dispunem de două sedii în Brașov în zone de mare interes, astfel încât nu vă va fi greu să ne gasiți și să stăm de vorbă în vederea găsirii soluției optime necesare promovării eficiente a afacerii dumneavoastră.

De asemenea, dispunem de studio foto profesional, la cele mai înalte standarde de calitate.

Fotografia de produs nu va mai fi o problemă pentru dumneavoastră. Nici cea pentru portofoliu sau pentru orice altă prezentare în cadrul unei întâlniri de afaceri cu partenerii dumneavoastră.

Pentru orice altă nelămurire vă așteptăm să ne contactați.